Service Category: Voor wie?

Meer resultaat, minder gedoe.

Het is vrijdagmiddag, bijna 17:00 uur. Na een week hard werken, ben je klaar voor het weekend! Die blog die je nog moest schrijven en op je website plaatsen? Dat verschuiven we wel naar volgende week. Het is niet gek dat dit soort taken niet de prioriteit krijgen wanneer je 100 andere dingen te doen hebt in een dag. Toch kan content ervoor zorgen dat jouw bedrijf harder groeit. Gelukkig ondersteunen we jou als drukke ondernemer.

Als tekstbureau kunnen we jouw bedrijf volledig ontzorgen als het om content gaat. We kunnen maandelijks een vast aantal blogs aanleveren, jouw social media posts schrijven en ontwerpen en zorgen voor meer organisch verkeer via SEO optimalisatie. Niet alleen schrijven we jouw content, we denken ook graag met je mee. Zo kunnen we concurrentie analyses maken en de nodige data analyseren. Dit helpt bij het sturen van waar jouw bedrijf nog in kan groeien. Ben jij er klaar voor?

content-marketing

Dit kun je van ons verwachten.

Zij willen al niet meer zonder ons.

Je bent niet de enige die meer wilt weten.

Het schrijven van goede content kan enorm veel tijd in beslag nemen. Tijd die je veel beter kunt besteden aan jouw kerntaken. Bespaar daarom tijd en kies voor Copywritings.

Via onze content briefing vertel je ons meer over jouw onderneming en je doelgroep. Ook geef je eenvoudig jouw wensen en verwachtingen door. Vervolgens gaan we direct voor je aan de slag!

Wil je een vaste hoeveelheid teksten per maand afnemen voor jou of je klanten? Dat kan! 

We benaderen elk project met een frisse blik, waardoor we met nieuwe en innovatieve ideeën kunnen komen die specifiek zijn afgestemd op jouw unieke behoeften. Door onze ‘out of the box’ denkwijze, kunnen we creatieve én effectieve strategieën bedenken die onderscheidend zijn in de markt. Daarnaast bieden we een breed scala aan diensten, variërend van marketingstrategieën tot copywriting. Dit betekent dat we een holistische aanpak kunnen bieden. Maar wat ons echt onderscheidt, is de hoogwaardige content die we leveren. Deze content draagt bij aan het versterken van jouw merkidentiteit en het opbouwen van vertrouwen bij je klanten. 

Ons team heeft gewerkt voor diverse branches en industrieën. We kunnen specifieke voorbeelden geven van eerdere projecten die relevant zijn voor jouw branche. Daarnaast zal elke copywriter altijd uitvoerig onderzoek doen naar jouw branche en jouw doelgroep om zo gerichte content te schrijven die doet wat ‘ie moet doen!

Jouw tevredenheid is onze prioriteit. Je ontvangt altijd 1 kosteloze revisie. Als er feedback is en aanpassingen nodig zijn, zullen we deze graag voor je doorvoeren totdat je tevreden bent met het eindresultaat.

Zeker, SEO is een essentieel onderdeel van wat we doen. Sterker nog: stiekem gaat ons hart sneller kloppen van een SEO opdracht! We zorgen ervoor dat de content niet alleen pakkend voor je doelgroep is, maar ook goed rankt in zoekmachines.

De tijd hangt af van jouw specifieke behoeften en doelen. Gemiddeld kan een initiële strategie binnen 6 tot 10 werkdagen worden uitgewerkt.

Bespaar 4 uur in de week met dit cadeau!

Ons ijzersterke team.

Meer klanten, meer verkoop.

Heb je een webshop en wil jouw teksten laten schrijven? Dat is een verstandige keuze! Wij kunnen jouw e-commerce store naar een hoger niveau tillen. Ben je op zoek naar een pakkende productomschrijving of wil je meer verkeer binnenhalen via een goede SEO pagina? Dat kan!

Dagelijks werken we voor toonaangevende webshops waar onze teksten jaarlijks voor miljoenen euro’s extra omzet zorgen. We zien een goede tekst daarom niet als kostenpost, maar een investering waar jouw bedrijf nog lang van zal profiteren.

Onze aanpak is anders dan je gewend bent. We focussen niet alleen op het schrijven van overtuigende teksten voor jouw e-commerce, maar we kunnen je ook ondersteunen bij social media campagnes en een SEO strategie. Verhoog je conversies en bouw een loyale klantenkring op met onze op maat gemaakte copywriting en marketing diensten. 

Ben je klaar om je webshop naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe we jouw e-commerce succes kunnen boosten.

ecommerce-copywriting

Dit kun je van ons verwachten.

Hoe, wat, waar, waarom?

Binnen slechts 24 uur na je aanvraag ontvang je van ons een offerte. Ben je akkoord? Je kunt rekening houden met 5 tot 7 werkdagen. Meer haast? Binnen 48 uur kunnen wij al een spoedlevering opleveren. Geen gedoe met fysieke ontmoetingen of online meetings, we begrijpen dat jouw tijd kostbaar is.

Elk project is anders en heeft daarom een ander tarief. Neem contact met ons op voor een passende offerte.

Ja, hier vragen wij wel een meerprijs voor.

Natuurlijk, we kunnen voorbeelden van ons werk delen om je een idee te geven van de kwaliteit van onze teksten.

Neem simpelweg contact met ons op via info@copywritings.nl of stuur een WhatsApp naar 06-42433268 (alleen chatten). We staan klaar om je te helpen jouw webshop naar succes te leiden!

Via onze content briefing vertel je ons meer over jouw onderneming en je doelgroep. Ook geef je eenvoudig jouw wensen en verwachtingen door. Vervolgens gaan we direct voor je aan de slag!

Onze tevreden klanten.

Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image

"Het team van Copywritings levert super goede blog en web / email teksten voor ons bedrijf. Ze leveren snel, kundig en zijn ook nog eens vriendelijk en prettig om mee samen te werken. Een absolute aanrader voor ieder bedrijf die goede SEO content en SEO experts nodig heeft."

Jojanneke Eigenaar @ Superfoodguru
Superfoodguru

"Copywritings heeft ons geholpen met het opzetten van diverse Facebook campagnes en het herstructureren van onze Google Ads. De creative input in combinatie met hun kennis van zaken zorgen al maandenlang voor succesvolle campagnes. De heldere communicatie, het snelle schakelen en het pro-actief meedenken over mogelijkheden voor e-commerce optimalisaties zorgt ervoor dat wij nog altijd met Copywritings samenwerken."

Rogier Mede-eigenaar @ Houtje Touwtje
houtje-touwtje-review

"Copywritings heeft ons geholpen met het schrijven van onze productbeschrijvingen. Hiermee hebben ze een extra boost gegeven aan onze producten."

Sean Content Manager @ Lifegoods
review-lifegoods2

Ons ijzersterke team.

Ontvang tips voor jouw e-commerce teksten.

Halveer je zorgen en verdubbel je resultaten.

Als marketingbureau draait het om efficiëntie. Of je nou social media campagnes uit handen neemt voor een webshop of een nieuwe website oplevert voor een start-up. Als marketingbureau wil je je focussen op jouw kerntaken. Hoe lekker zou het zijn om samen te werken met één vast contactpersoon voor alle copywriting gerelateerde vraagstukken. 

Wij begrijpen dat je als marketeer geen tijd hebt voor omslachtige communicatie en eindeloze e-mailwisselingen. We staan voor directe en duidelijke communicatie. Heb je ons nodig? Binnen 24 uur krijg je een reactie. Deadline gesteld? Reken er maar op dat we die halen.

Een samenwerking met ons betekent een last van je schouders. Vertrouw op ons, en je hebt één zorg minder. Je project is niet alleen in de handen van ervaren copywriters, maar krijgt ook de goedkeuring van onze redacteuren. 

Twijfel je nog? Laten we beginnen met een pilot. Zo ervaar je zelf de naadloze integratie van onze diensten in jouw workflow en kunnen we samen kijken naar een optimale samenwerking.

Bovendien overstijgen we de grenzen van een doorsnee tekstbureau. Niet alleen schrijven we overtuigende content, we kunnen deze ook op de juiste platforms plaatsen. Als SEO specialisten zorgen we ervoor dat je boodschap niet alleen gezien, maar ook gevonden wordt. Wij hebben alle kennis, software en mankracht om jouw klanten volledig te ontzorgen. En voor bureaus die onze expertise onder hun eigen naam willen aanbieden, geen probleem! Want we bieden white label oplossingen op maat.

seo-verbeteren-kleine-ondernemers

Dit kun je van ons verwachten.

Tevreden marketingbureaus.

Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image

voor ieder wat wils

Naar welke dienst ben je op zoek?

SEO teksten

Teksten die je lezers informeren én hoog in de zoekresultaten scoren? Yes! Dat kan met onze SEO teksten.

Productomschrijvingen

Een productomschrijving die zorgt voor verkopen en de koper van top tot teen begrijpt.

Blogs

Een blog die op nummer 1 staat in Google, wij kunnen dat regelen!

E-mails

Ontdek de kracht van succesvolle e-mails en geautomatiseerde campagnes.

Advertentieteksten

Verover de harten van jouw lezers met ijzersterke advertentieteksten.

Teksten redigeren

Missen jouw zinnen de puntjes op de i? Laat onze copywriters jouw teksten redigeren.

Social media posts

Elke maand opnieuw een feed vol met pakkende social media teksten.

Hoe, wat en waarom.

Iedere opdracht is anders. Neem contact met ons op en we zullen je vragen om specifieke informatie te delen, zodat wij voor jou aan de slag kunnen!

Wil je een vaste hoeveelheid teksten per maand afnemen voor jou of je klanten? Dat kan!

Bij Copywritings leveren we snel teksten van hoge kwaliteit. Elke tekst ondergaat een aanvullende controle door onze redacteuren. Bovendien specialiseren we ons in SEO-optimalisatie en bieden we white label oplossingen

Je kunt binnen 24 uur een reactie van ons verwachten op je aanvraag.

We zetten geavanceerde SEO software in om zoekgedrag grondig te analyseren, waardoor we gericht de meest relevante zoekwoorden selecteren voor het optimaliseren van onze content.

Een pilot opdracht biedt de kans om onze diensten op kleinere schaal uit te proberen, zodat je de kwaliteit en efficiëntie van ons werk zelf kunt ervaren voordat we een langdurige samenwerking met elkaar aangaan.

Ja, hoewel veel van onze klanten voor langdurige samenwerkingen kiezen, staan we ook open voor eenmalige projecten.

Onze standaard betalingsvoorwaarden zijn 14 dagen, maar deze kunnen variëren afhankelijk van de specifieke afspraken die we met je maken.

Ontdek hoe je jouw CTR kan verbeteren.

Ons ijzersterke team.

Jouw producten verdienen een verhaal dat verkoopt.

Bij Copywritings geloven we dat achter elk product een verhaal schuilt. Een verhaal van passie, inzet en dromen. Onze missie? Dat verhaal ontdekken en tot leven brengen, zodat jouw product niet zomaar een ander item in de lijst is, maar een echte must-have wordt. 

Stel je voor… een koffiemok die niet zomaar een mok is, maar een uitnodiging voor gezellige ochtenden en diepe gesprekken. Of een kinderboek dat kinderen niet alleen entertaint, maar ze meeneemt op avonturen waar ze nog jaren over zullen praten.

Met onze creativiteit en kennis van verkopen op bol.com, pakken we de manier waarop klanten jouw producten zien aan. We schrijven niet zomaar productomschrijvingen. We nemen de lezer mee in het verhaal van jouw merk, volledig volgens de richtlijnen van bol.com. 

Dus, wat is het verhaal van jouw product?

bol-listing-design

Wat kunnen wij betekenen?

Tevreden bol.com verkooppartners.

"Copywritings heeft ons geholpen met het schrijven van onze productbeschrijvingen. Hiermee hebben ze een extra boost gegeven aan onze producten."

Sean Ester Content Manager @ Lifegoods
review-lifegoods1

Je bent niet de enige die meer wilt weten.

Je kunt bij ons terecht voor het laten schrijven van al jouw productomschrijvingen, het ontwerpen van van jouw listings, branding en marketing. Daarnaast werken we met een grafisch vormgever die jouw producten kan voorzien van een gloednieuwe productverpakking, klaar voor de drukker.

Wil je een vaste hoeveelheid teksten per maand afnemen? Dat kan! 
Je ontvangt van ons altijd binnen 24 uur een offerte. Na akkoord hanteren we een doorlooptijd van 5 tot 7 werkdagen, afhankelijk van de opdracht. En wist je dat we nog nooit een deadline hebben gemist 😉
We hebben speciaal voor bol.com verkopers een online content briefing opgesteld die je binnen 5 minuten kunt invullen. Online meetings of fysieke afspraken zijn dus niet nodig.
Ja, als extern copywriting bureau kunnen we zeker goed jouw productteksten schrijven, zelfs zonder directe interne betrokkenheid! Wij hebben ervaring met het schrijven voor diverse branches, van keukenartikelen tot trampolines. We kunnen ons snel inleven in verschillende doelgroepen en ons vertrouwd maken met jouw producten.
Dat is geen enkel probleem! Wij kunnen dit op basis van jouw doelgroep en wensen volledig samenstellen.

Ons ijzersterke team.