Service Category: Media

Een pakkend interview

Een afscheid van een collega, een fusering of een jubileum. Er zijn genoeg redenen waarom een pakkend interview met een bijpassend artikel een leuke toevoeging kan zijn. Met een interview geef je een echt inkijkje in jouw bedrijf. Je kunt er verhalen mee vertellen die jouw lezers echt raken, of je nou iets te vieren hebt of iets persoonlijks kwijt wilt.

Digitaal of op locatie

Heb je zelf een interview gehouden en wil je dat een ervaren copywriter een pakkend verhaal ervan maakt? Of wil je liever dat wij ook het interview houden en iemand de vragen van het lijf stellen? Dit doen wij digitaal of als dat gewenst is op locatie. Wil je jouw interview nog specialer maken? In samenwerking met onze vaste videograaf kunnen wij het gehele interview vastleggen en er een prachtige video van maken. Deze kun je vervolgens delen op al jouw social media kanalen, met de juiste afmetingen. Ons team kan zelfs de social media posts schrijven, zodat we je volledig ontzorgen in dit proces.

contentstrategie-uitbesteden

Dit kunnen we voor je betekenen.

Onze tevreden klanten.

Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image

Hoe, wat en waarom?

Wij kunnen diverse soorten interviews verzorgen, denk aan afscheidsinterviews, interviews voor jubilea, bedrijfsfusies, en meer persoonlijke verhalen die een inkijkje geven in jouw bedrijf of onderneming.

Ja, wij kunnen helpen met het opstellen van de vragen voor het interview om ervoor te zorgen dat het gesprek vloeiend verloopt en de gewenste informatie naar boven komt.

Jazeker, wij kunnen interviews digitaal afnemen, maar ook op locatie als dat gewenst is.

In samenwerking met onze vaste videograaf kunnen wij het interview vastleggen en er een pakkende video van maken die je vervolgens op de social media kanalen van je bedrijf kunt delen.

De levertijd kan variëren afhankelijk van de lengte en complexiteit van het interview. Wij streven ernaar om een eerste concept 5 tot 7 werkdagen na het interview te leveren.

De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de duur van het interview en of er extra diensten zoals videoproductie nodig zijn. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.

Ons ijzersterke team.

Jouw brochures of flyers laten schrijven door Copywritings.

In een wereld waar tegenwoordig alles online gebeurt, kun je juist opvallen met iets tastbaars. Het inzetten van brochures en flyers kan daarom een uitstekend onderdeel van jouw complete marketingstrategie zijn, mits je dat goed doet! Wij zorgen ervoor dat jouw boodschap op de brochure of flyer op een aantrekkelijke manier wordt gepresenteerd. Jij kunt je richten op jouw kerntaken terwijl wij zorgen voor de perfecte tekst voor jouw media-uitingen. Hierdoor bespaar jij tijd en een hoop energie! 

Affiniteit met jouw branche.

Onze copywriters hebben een breed scala en kennis van diverse branches, waardoor zij snel de juiste tone of voice kunnen vinden voor jouw doelgroep. Hierdoor zal jouw brochure of flyer de juiste mensen aanspreken en hen overtuigen van jouw product of dienst. 

Efficiënt & professioneel.

Wij garanderen een snelle en efficiënte afhandeling voor de tekst van jouw brochure of flyer. Hierdoor kun jij snel weer aan de slag. Door het uitbesteden van het schrijven van brochures en flyers aan Copywritings, bespaar jij tijd en energie en ben je verzekerd van professionele teksten die jouw doelgroep aanspreken. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Laat ons jou helpen om een geweldige indruk te maken!

tekst-verbetering

Dit kun je van ons verwachten.

Merken die voor ons hebben gekozen.

Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image

Je bent niet de enige die meer wilt weten.

Je wilt toch dat jouw brochure eruit springt? Een tekstbureau brengt niet alleen creativiteit en professionaliteit, maar ook de expertise om jouw boodschap helder en aantrekkelijk over te brengen. Zo krijg je een brochure die niet alleen informatief is, maar ook de aandacht trekt en vasthoudt.

Een goede brochure spreekt direct tot jouw doelgroep. Denk aan heldere taal en content die informeert, overtuigt en aanzet tot actie. Wij zorgen dat jouw brochure al deze elementen bevat.

Jouw input is goud waard! Wij werken nauw met jou samen om ervoor te zorgen dat jouw ideeën en visie perfect vertaald worden in de brochure.

Geen zorgen, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw budget. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte die aansluit bij jouw specifieke behoeften.

Ons ijzersterke team.

Een greep uit onze diensten.

Voor drukke ondernemers

We snappen dat je het al druk genoeg hebt. Focus je op je kerntaken en besteed copywriting uit.

Voor e-commerce

Wij schrijven de teksten die niet alleen hoog in Google scoren maar ook converteren.

Voor marketingbureaus

Besteed de teksten van jouw klanten uit bij een betrouwbaar en professioneel bureau.

SEO teksten

Teksten die je lezers informeren én hoog in de zoekresultaten scoren? Yes! Dat kan met onze SEO teksten.

Productomschrijvingen

Een productomschrijving die zorgt voor verkopen en de koper van top tot teen begrijpt.

Blogs

Een blog die op nummer 1 staat in Google, wij kunnen dat regelen!

Website content

Je wilt natuurlijk dat jouw website geld oplevert, en dat begint met een overtuigende tekst.

Voor bol.com verkopers

Verhoog je bol.com omzet met onze op maat gemaakte copywriting én ontwerp diensten! Laat de concurrentie ver achter je.

E-mails

Ontdek de kracht van succesvolle e-mails en geautomatiseerde campagnes.

Persbericht laten schrijven door Copywritings.

Wil jij jouw bedrijf een boost geven in naamsbekendheid door het publiceren van een persbericht? Dat is een uitstekende keuze! Persberichten worden vaak niet meegenomen in een marketingstrategie, maar kunnen enorm veel impact hebben op een bedrijf. Uiteraard wil je maximaal rendement behalen uit jouw persbericht. Daarom is het verstandig om een persbericht te laten schrijven door een professionele copywriter van Copywritings. 

Wij hebben veel ervaring met het schrijven van professionele persberichten en we weten wat werkt. Daardoor helpen we jouw bedrijf te groeien. Wil je bijvoorbeeld in het algemeen dagblad staan of een plaatsing in de FHM? Wij nemen het gehele proces uit handen. Benieuwd geworden?

contentmanagement

Dit kun je van ons verwachten.

Deze merken kozen al voor ons.

Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image
Client Logo ImageClient Logo Image

Je bent niet de enige die meer wilt weten.

Wij hebben meer dan 1000 verschillende nieuwskanalen, bloggers en influencers in ons netwerk. Van lokale krant tot De Volkskrant, wij verzorgen alles van A tot Z.

Een persbericht kan al vanaf € 75,- geschreven worden. Afhankelijk van de lengte en waar het artikel geplaatst wordt, komen daar nog kosten bij.

Een persbericht laten schrijven is een slimme zet voor bedrijven, organisaties, en individuen die hun nieuws of evenementen willen aankondigen via een professioneel opgesteld persbericht.

Een persbericht schrijven duurt gemiddeld 5 tot 7 werkdagen. Bij spoedaanvragen kunnen wij binnen 48 uur leveren.

Na je aanvraag verzamelen we alle benodigde informatie over uw nieuws of evenement. Vervolgens schrijven onze ervaren copywriters een op maat gemaakt persbericht dat aan jouw wensen voldoet.

 

Absoluut. Jouw input is cruciaal voor het schrijven van een persbericht dat je boodschap daadwerkelijk overbrengt. Wij werken nauw samen met jou om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan al je verwachtingen voldoet.

Ons ijzersterke team.